На Одещині через атаку є пошкодження інфраструктури та поранений

На Одещині через атаку є пошкодження інфраструктури та поранений

Оновлено
Дим, який побачили в Одесі після перших вибухів
Дим, який побачили в Одесі після перших вибухів. Суспільне Одеса

Через атаку ракетами по Одещині 19 квітня є пошкодження припортової інфраструктури та поранений: чоловіка забрали до лікарні з осколковими травмами.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

"Одещина знову під ударом ворога. Російські війська атакували наш регіон ракетами. Є пошкодження припортової інфраструктури. Наразі відомо про одного постраждалого. Чоловіка з осколковим пораненням госпіталізовано", — написав він.

Першу тривогу у регіоні оголосили о 13:46. Приблизно о 13:49 в Одесі почули вибух, у цей самий час в Повітряних силах повідомили про загрозу застосування балістичного озброєння з Криму.

О 13:50 пролунав другий вибух. Третій вибух почули о 14:09.

ОНОВЛЕНО. 17:27. Щодо ракетної атаки по припортовій інфраструктурі Одещини прокуратура почала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, повідомили у відомстві. Наразі триває огляд, встановлюється повний перелік руйнувань та пошкоджень.

ОНОВЛЕНО. 19:31. Російська армія 19 квітня вдарила по морському порту "Південний" на Одещині, повідомив президент Володимир Зеленський.

"Декілька ракет завдали удару по портовій інфраструктурі, не лише по українській, а й по сінгапурській", — зазначив президент.

ОНОВЛЕНО. 21:18. Ракетний удар зруйнував ємності з агропродукцією, яка мала йти на експорт до країн Азії та Африки, повідомили у Міністерстві відновлення України.

Атакували два термінали в порту "Південний", які спеціалізуються на перевалці агропродукції. Один з терміналів належить сінгапурській компанії "Дельта Вілмар", яка працює в Україні з 2004 року та володіє також кількома заводами з переробки агропродукції.

ОНОВЛЕНО 20 квітня о 13:08. В Одеській області через влучання ракет 19 квітня по припортовій інфраструктурі відбулись руйнування резервуарів з рослинною олією, пожежі ще тривають, повідомили у Держекоінспекції Південно-Західного округу.

Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Одеси та області

На початок