В Одесі пролунали вибухи: РФ повторно вдарила по транспортно-логістичній інфраструктурі

В Одесі пролунали вибухи: РФ повторно вдарила по транспортно-логістичній інфраструктурі

Оновлено

Зранку 10 квітня в Одесі пролунав вибух під час шостої тривоги за день.

Про це повідомили кореспонденти Суспільного.

Вибух пролунав близько 10:14, після оголошення повітряної тривоги. У Повітряних силах повідомляли про ракету у напрямку Одещини.

ОНОВЛЕНО о 10:43. Близько 10:43 в Одесі пролунало ще три вибухи. У Силах оборони півдня зазначили, що іде бойова робота. Також там зауважили, що армія РФ атакує Одещину різними видами ракет.

ОНОВЛЕНО о 12:27. Армія РФ атакувала Одещину ракетами з тимчасово окупованого Криму, повідомили у Силах оборони півдня. За їхніми даними, повторно вдарили по транспортно-логістичній інфраструктурі. Інформація про поранених не надходила, масштаби пошкоджень уточнюються.

ОНОВЛЕНО 12:55. Одеська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни — ст. 438 Кримінального кодексу України. За їхніми даними, близько 10:20 РФ завдала ракетного удару по транспортно-логістичній інфраструктурі Одещини.

На світанку армія РФ атакувала Одещину ракетами, вдарила по об'єктах критичної й транспортно-логістичної інфраструктури. Травмувались два працівники транспортного підприємства.

Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Одеси та області

На початок