Втрати Волині: на війні загинули ще четверо військовослужбовців

Втрати Волині: на війні загинули ще четверо військовослужбовців

1 травня в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще четверо бійців з Волині: Михайло Рудь, Іван Толочко, Руслан Сулім і Олександр Муковський.

Михайло Рудь

29 квітня 2024 року внаслідок отриманих під час виконання бойового завдання поранень помер військовослужбовець Михайло Рудь.

Від поранень помер боєць з Волині Михайло Рудь
Михайло Рудь. Камінь-Каширська громада

За даними Камінь-Каширської громади полеглому захиснику був 21 рік. Прощання з Михайлом Рудем сповістять додатково. відбудеться у четвер, 2 травня.

Іван Толочко

30 квітня поблизу населеного пункту Очеретине на Донеччині через множинні поранення загинув 55-річний військовослужбовець Іван Толочко, повідомили у Володимирській міській раді.

На війні загинув водій-механік з Володимира Іван Толочко
Іван Толочко. Володимирська міська рада

Полеглий захисник у війську був механіком-водієм. До війська волинянина призвали в січні 2024, до цього він 16 років працював на міському водоканалі. У Івана Толочка залишилися дружина і двоє синів.

Олександр Муковський

Про втрату також сповістили у Маневицькій громаді — під час виконання бойового завдання на передовій поліг військовослужбовець Олександр Муковський.

Загинув боєць ЗСУ з Волині Олександр Муковський
Олександр Муковський. Маневицька громада

У захисника залишилися матір, дружина і донька. Дату і місце прощання з Олександром Муковським сповістять додатково.

Руслан Сулім

На Донеччині під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець із села Світязь Руслан Сулім. Як повідомили у Шацькій громаді, бійцю було 43 роки.

Загинув боєць ЗСУ зі Світязя Руслан Сулім
Руслан Сулім. Шацька селищна рада

Волинянин служив у війську з 14 вересня 2022 року. Останній бій Руслан Сулім прийняв 30 квітня в Донецькій області. У нього залишилися дружина, двоє дітей і батьки.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок