Втрати Волині: на Донеччині і Запоріжжі загинули ще четверо військовослужбовців

Втрати Волині: на Донеччині і Запоріжжі загинули ще четверо військовослужбовців

30 квітня в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще четверо бійців з Волині: Василь Матюк, Леонід Залевський, Іван Мельник і Микола Гінайло.

Леонід Залевський

У Берестечківській громаді оголосили триденну жалобу у зв'язку із загибеллю військовослужбовця із села Іванівка Леоніда Залевського. Захиснику було 42 роки.

Загинув боєць ЗСУ з Волині Леонід Залевський
Леонід Залевський. Берестечківська громада

Волинянин загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Семенівка Покровського району Донецької області. Прощання з Леонідом Залевським відбудеться 1 травня.

Микола Гінайло

Про втрату також сповістили у Шацькій громаді — на війні загинув 44-річний військовослужбовець із села Мельники Микола Гінайло. Військовий захищав Україну з серпня 2023 року.

Загинув боєць ЗСУ з Волині Микола Гінайло
Микола Гінайло. Шацька громада

Загинув волинянин 28 квітня 2024 року на Донеччині. У нього залишилися дружина і троє дітей. Дату і місце прощання з Миколою Гінайлом повідомлять пізніше.

Іван Мельник

29 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання із захисту України в Донецькій області загинув захисник із села Велика Глуша Іван Мельник.

Загинув боєць ЗСУ з Волині Іван Мельник
Іван Мельник. Камінь-Каширська громада

Як повідомили на сторінці громади, бійцю було 29 років. Коли та де відбудеться прощання з Іваном Мельником поки невідомо.

Василь Матюк

2 травня в обласному центрі Волині прощатимуться з загиблим на війні лучанином Василем Матюком, повідомили у міській раді.

Загинув підполковник з Волині Василь Матюк
Василь Матюк. Любешівська громада

Полеглому бійцю було 49 років, він служив на посаді заступника командира батальйону з морально-психологічного забезпечення. Підполковник загинув 29 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новодарівка Запорізької області.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок