На Волині на приватизацію виставили діючу базу відпочинку на озері Світязь

На Волині на приватизацію виставили діючу базу відпочинку на озері Світязь

Базу відпочинку на Шацьких озерах виставили на приватизацію
База відпочинку в урочищі Гряда на березі озера Світязь, яку виставили на приватизацію. Фото: Фонд державного майна України

14 березня 2024 року Фонд державного майна України виставив на приватизацію базу відпочинку на озері Світязь.

Стартова ціна об'єкта — 4,8 мільйона гривень, повідомив голова Фонду держмайна Віталій Коваль.

База відпочинку розміщена на території 1,35 гектара в урочищі Гряда в Шацьку, є діючою та підключена до електропостачання.

До об'єкта приватизації на Шацьких озерах входять будівлі, площа яких 675 квадратних метрів, а також недобудований спальний корпус площею 476 квадратних метрів.

За умовами аукціону, новий власник зобов’язаний зберегти основний профіль діяльності бази відпочинку щонайменше на 5 років після придбання, додав Віталій Коваль.

На Волині на приватизацію виставили діючу базу відпочинку на озері Світязь
Недобуваний спальний корпус бази відпочинку в урочищі Гряда, який виставили на приватизацію. Фото: Фонд державного майна України

Наразі об'єкт перебуває в державній власності управління Міністерства фінансів України та був переданий Фонду держмайна для проведення приватизації.

За словами голови Фонду держмайна України, аукціон запланований на 4 квітня 2024 року і відбудеться в електронній торговій системі "Prozorro.Продажі". Заявки прийматимуть до 3 квітня.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок