ДТП на блокпосту: водій авто, що збило військового, намагався потрапити у столицю до комендантської години

ДТП на блокпосту: водій авто, що збило військового, намагався потрапити у столицю до комендантської години

ДТП на блокпосту в Києві: цивільний був за кермом авто, що на смерть збило військового
Місце аварії, унаслідок якої загинув військовий, Київ, 22 жовтня 2023 р. Фото: Поліція Києва/Facebook

За кермом авто, яке на смерть збило військового на блокпосту під Києвом уночі 22 жовтня, був цивільний. Правоохоронці наразі не мають інформації, що в нього був дозвіл на пересування містом під час комендантської години.

Про це у неділю, 22 жовтня в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомила речниця поліції Києва Юлія Гірдвіліс.

"За нашою інформацією, ця подія сталася близько 00:30, тобто водій уже рухався саме півгодини, як розпочалася комендантська година. Наскільки ми розуміємо, він намагався встигнути до 00:00 заїхати до Києва, це, на жаль, не вдалося", — сказала Гірдвіліс.

"Немає такої інформації, що він (водій, який наїхав на військового — ред.) мав перепустку. Це цивільна особа", — зауважила речниця столичної поліції.

Вона підтвердила, що смертельна аварія сталася в умовах туману. За її словами, керманича затримали. Буде вирішуватись питання щодо повідомлення йому про підозру та в подальшому обрання запобіжного заходу.

За словами Юлії Гірдвіліс, столична поліція не має інформації про інших постраждалих у нічній ДТП, крім даних про загибель одного військового.

Раніше правоохоронці інформували, що у ніч на 22 жовтня на в'їзді до Києва на автодорозі М-01 водій автомобіля "Хонда" скоїв наїзд на військового. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

На початок