Внаслідок авіаудару по Харкову загинула жінка, зруйновані будинки: що відомо про атаку на Холодногірський район

Внаслідок авіаудару по Харкову загинула жінка, зруйновані будинки: що відомо про атаку на Холодногірський район

Вибух пролунав у Харкові під час повітряної тривоги 3 травня. Попередньо, Росія вдарила по місту авіабомбою.

Про загрозу ударів КАБами попереджав начальник Харківського гарнізону та сил оборони Харкова Сергій Мельник, а також Повітряні сили.

Вибух у Харкові підтвердив міський голова Ігор Терехов о 13:59.

Росіяни вдарили авіабомбою по Холодногірському району, зайнялася пожежа у приватному будинку, повідомив керівник ОВА Олег Синєгубов.

Внаслідок удару РФ по Харкову пошкоджень зазнав трамвай з пасажирами, повідомив міський голова Ігор Терехов.

Під завалами будівель внаслідок ударів РФ по Харкову перебувають люди, повідомив міський голова Ігор Терехов о 14:17. Він каже, що триває пошуково-рятувальна операція.

Внаслідок авіаудару по Харкову в однієї людини — гостра реакція на стрес, повідомив керівник ОВА Олег Синєгубов. Відомо про пошкоджений приватний будинок.

Під завалами у Харкові після удару РФ може перебувати одна людина, одну вже врятували, повідомила пресслужба облполіції. За її даними, внаслідок авіаудару зруйнований будинок, сталася пожежа. Пошуково-рятувальна операція триває.

Жінка загинула внаслідок удару РФ по Харкову, повідомив попередні дані міський голова Ігор Терехов. За його словами, є дані про одного пораненого.

66-річний чоловік зазнав контузії внаслідок авіаудару РФ по Харкову, повідомив керівник ОВА Олег Синєгубов. Чоловіку надали допомогу медики.

Пасажири трамвая у Харкові, що зазнав пошкоджень внаслідок авіаудару РФ, не дістали поранень, повідомив міністр МВС Ігор Клименко.

Внаслідок удару російської армії УМПБ Д-30 загинула 82-річна жінка, яка була прикута до ліжка через хворобу, розказав керівник Харківської облпрокуратури Олександр Фільчаков.

"Загинула літня жінка, їй було 82 роки. Вона перебувала під час удару у своєму будинку, по якому поцілив боєприпас. Вона перебувала в ліжку. Ми встановили, що вона понад декілька років була "прикута" до ліжка у зв'язку з тяжкою хворобою, через що не змогла вчасно покинути своє місце мешкання. Ще два цивільних чоловіки звернулися до лікарів по медичну допомогу", — говорить Олександр Фільчаков.

За його словами, відомо про щонайменше 12 приватних будинків, що зазнали пошкоджень, три — зруйновані повністю. Даних про те, що хтось із цивільних перебуває під завалами, немає.

Внаслідок авіаудару по Харкову загинула жінка, зруйновані будинки: що відомо про атаку на Холодногірський район
Наслідки авіаудару по Холодногірському району Харкова, 3 травня 2024 року. Суспільне Харків/Дар'я Кінша

Доповнено 18:20. Міський голова Ігор Терехов уточнив, що зруйновані два приватні будинки, понад 30 приватних пошкоджені, також пошкоджені ще два будинки, які перебувають на балансі комунальників.

Підписуйтесь на новини Харкова та області в Telegram, Facebook, Viber, Instagram, Youtube

На початок