РФ ударила по стадіону в Салтівському районі Харкова: поранень зазнали діти, які грали у футбол

РФ ударила по стадіону в Салтівському районі Харкова: поранень зазнали діти, які грали у футбол

Доповнено

Вибухи пролунали у Харкові вдень 8 травня. У місті та області не оголошували повітряну тривогу. РФ вдарила по території школи, поранень зазнали семеро людей.

О 13:41 стало відомо про двох поранених дітей — 13- і 15-річного хлопців. Загалом за даними міського голови Ігоря Терехова та керівника ОВА Синєгубова, поранень зазнали щонайменше троє дітей.

Одна поранена дитина — у тяжкому стані, повідомив міський голова Харкова Терехов.

Доповнено о 13:56. Стали відомі дані ще одного пораненого внаслідок влучання: це 12-річний хлопець. Йому надають медичну допомогу, повідомив Синєгубов.

Доповнено о 14:05. За даними пресслужби поліції Харківщини, росіяни поцілили по стадіону на території школи.

Доповнено о 14:10. До п’яти зросла кількість поранених внаслідок удару по Харкову, повідомив міський голова Харкова Терехов. Поранень зазнали також двоє дорослих — 55-річний чоловік і 80-річна жінка, зазначив Синєгубов.

Доповнено о 14:28. Троє хлопців, поранених внаслідок влучання РФ по Харкову, у мить удару грали у футбол, розповів Суспільне Харків начальник поліції Харківщини Володимир Тимошко.

"Двоє у тяжкому стані. В одного хлопчика — травматична ампутація", — зазначив Тимошко.

Доповнено о 14:44. РФ ударила по Салтівському району, снаряд влучив посеред футбольного майданчика, в етері телемарафону розповів речник Харківської облпрокуратури Дмитро Чубенко.

"Діти саме перебували на цьому майданчику. Інші поранені — це люди, які перебували неподалік місця вибуху", — зазначив Чубенко.

У місті та області в момент атаки не оголошували повітряну тривогу, адже повітряної цілі могло бути не видно на радарах, припустив Чубенко.

"Щодо типу озброєння та місця запуску зараз не готовий сказати. Є вірогідність ракети, яка рухалася на наднизьких висотах, відповідно, її не було видно на радарах протиповітряної оборони", — сказав речник облпрокуратури.

Доповнено 19:15. Кількість поранених на Салтівці у Харкові збільшилася до семи людей, повідомив речник облпрокуратури Дмитро Чубенко. За його словами, легкого поранення зазнала 32-річна жінка, а 8-річна дівчинка має поранення голови та черепно-мозкову травму.

Підписуйтесь на новини Харкова та області в Telegram, Facebook, Viber, Instagram, Youtube

На початок