Росіяни вдарили по Вовчанську 20 квітня: є загиблі й поранені

Росіяни вдарили по Вовчанську 20 квітня: є загиблі й поранені

Доповнено
вовчанськ обстріл удар 20 квітня
Наслідки російського удару по Вовчанську 20 квітня, Харківська область. Поліція Харківщини

Близько 08:15 армія РФ завдала удару по Вовчанську на Харківщині. Внаслідок влучання загинув 60-річний чоловік, який працював на городі на власному подвір'ї. З-під завалів багатоповерхівки врятували двох людей.

Про це повідомила пресслужба поліції регіону.

Поранених 60-річну жінку та 44-річного чоловіка врятували з-під завалів дев'ятиповерхівки. Внаслідок російського влучання в будинку зруйнований один з під'їздів, в іншому пошкоджень зазнав дах.

Росіяни вдарили по Вовчанську, попередньо, з УМПБ: є загиблий і поранені
Жінка, яка зазнала поранень внаслідок російського удару. Поліція Харківщини

Поранена внаслідок удару по Вовчанську — у лікарні в стані середньої тяжкості, повідомив начальник слідчого відділу поліції Харківщини Сергій Болвінов. "Жінці 61 рік, вона отримала уламкове поранення та забій суглоба. Спустити її з дев'ятого на сьомий поверх змогли люди, які також були всередині. А далі сходами поранену несли на руках поліцейські та цивільні", — сказано в повідомленні. За даними Болвінова, влучань по Вовчанську було два: по багатоповерхівці, яка частково зруйнована, та по приватному подвір’ю, де загинув чоловік.

За попередніми даними, армія РФ ударила по місту планерувальним боєприпасом УМПБ.

Доповнено 13:14: Кількість загиблих у Вовчанську зросла до двох: пресслужба облпрокуратури повідомила про ще одного загиблого — 84-річного чоловіка. За попередніми даними, РФ била по місту авіаційним керованим боєприпасом та з РСЗВ.

Підписуйтесь на новини Харкова та області в Telegram, Facebook, Viber, Instagram, Youtube

На початок