У Дніпрі судитимуть членів угруповання, яке налагодило наркобізнес з мільйонними доходами

У Дніпрі судитимуть членів угруповання, яке налагодило наркобізнес з мільйонними доходами

Прокуратура Дніпропетровщини
Ілюстративне фото. Фото: прокуратура Дніпропетровської області

У Дніпрі судитимуть підозрюваних в участі в злочинній організації, що налагодила наркобізнес з мільйонними доходами. Про це сказано в повідомленні обласної прокуратури.

Прокурори Дніпропетровської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників наркоугруповання.

За даними слідства, дніпрянин створив злочинну організацію, що займалася виготовленням та збутом метамфетаміну. До «бізнесу» він залучив трьох знайомих, кожен із яких виконував функції за заздалегідь узгодженим планом. «Кришував» незаконну діяльність правоохоронець.

Виготовляли психотроп у спеціальній нарколабораторії, інгредієнти завозили з-за кордону, замовлення приймали через месенджер та збували дрібними й оптовими партіями на всій території області. Щомісячно обіг із реалізації складав майже 5 млн грн.

Затриманим інкримінують створення та участь у злочинній організації, незаконне виготовлення, зберігання, перевезення, збут метамфетаміну та вчинення інших злочинів у сфері обігу наркотичних засобів і психотропних речовин.

Наразі четверо обвинувачених перебувають під вартою. За клопотанням прокурора суд наклав арешт на їхнє нерухоме майно.

Крім того, встановлюють місце перебування правоохоронця, його оголосили в розшук.

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок