Чемпіонат Англії з футболу: Прем'єр-ліга
Чемпіонат Англії з футболу: Прем'єр-ліга

"Сезон завершено". Михайло Мудрик розповів про свій стан після травми у матчі проти "Брайтона"

Михайло Мудрик провів 34 хвилини на полі у матчі "Челсі" проти "Брайтона". Getty Images/David Horton

Футболіста достроково замінили у першому таймі матчу.

Український півзахисник Михайло Мудрик розповів про свій стан здоров'я після травми, якої зазнав у матчі проти "Брайтона" в чемпіонаті Англії. Відповідний допис футболіст виклав на своїй сторінці в Instagram.

Мудрик зазнав ушкодження у середині першого тайму. Він зіштовхнувся головою із захисником "Брайтона" Таріком Лемпті, після чого не зміг продовжити гру.

Мудрика замінили через підозру на струс мозку. А головний тренер "Челсі" Маурісіо Почеттіно розповів, що футболіст відчував легке запаморочення, коли залишив поле.

У дописі Мудрик розповів, що сезон для нього є завершеним. Водночас щодо збірної України та участі на Євро футболіст уточнень не робив.

"На жаль, сезон для мене завершено. Дякую всім за повідомлення. Почуваюся краще, побачимося наступного сезону, «сині». Це частина гри», — написав Мудрик.

Мудрик — один з гравців основи збірної України з футболу. У відборі до Євро-2024 він провів дев'ять матчів, забив два голи та віддав дві результативні передачі.

Що відомо

  • У нинішньому сезоні Мудрик провів за "Челсі" 41 матч в усіх турнірах, забив сім м'ячів та віддав чотири результативні передачі.
  • Перед стартом Євро-2024 УЄФА розширив заявки збірних до 26 футболістів.
  • Збірна України запланувала три товариські матчі перед чемпіонатом Європи-2024. Найближчий з них, проти Німеччини, українці проведуть 3 червня.