Армія РФ завдала ударів по Львівщині: пошкоджені об'єкти критичної інфраструктури

Важливо

Вранці, 27 квітня, росіяни завдали ударів крилатими ракетами та аеробалістичними ракетами "Кинджал" по двох об'єктах енергетичної інфраструктури на Львівщині. Ніхто з людей не постраждав.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Армія РФ обстріляла два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури в Стрийському та Червоноградському районах. На них почалися пожежі, які загасили рятувальники. На об'єктах критичної інфраструктури є руйнування.

"Жертв, постраждалих, руйнувань житлової інфраструктури станом на цю годину на Львівщині немає. Системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі. Про аварійні відключення електроенергії наразі не йдеться", — написав Максим Козицький.

Також начальник ОВА повідомив, що під час повітряної тривоги три крилаті ракети збили воїни ПвК "Захід".

Міністр енергетики Герман Галущенко заявив, що уночі росіяни обстріляли енергооб'єкти в Дніпропетровській, Івано-Франківській, Львівській областях.

Повітряну тривогу на Львівщині оголосили близько 04:00. У Повітряних силах ЗСУ повідомляли активність Ту-95МС та загрозу пусків крилатих ракет. Згодом повідомили про зліт російського МіГ-31К — носія аеробалістичних ракет "Кинджал".

Повітряна тривога на Львівщині тривала дві години до 06:02.