На Львівщині попрощаються із двома захисниками Владиславом Резниченком та Євгеном Похлебою

. Львівська міська рада

Сьогодні, 26 липня, у Львові та Дрогобичі відбудеться прощання із захисниками України Владиславом Резниченком та Євгеном Похлебою. Про це повідомили на Facebook-сторінці Львівської ОВА.

Владислав Резниченко народився у Херсоні. Чоловік навчався у Херсонському державному університеті. Згодом переїхав до Тернополя та працював у місцевому закладі харчування. У вільний час активно займався спортом, захоплювався боксом.

Коли почалася повномасштабна війна, захищав країну в лавах військової частини А-4850. Владислав Резниченко загинув 17 липня. Йому було 25 років. У захисника залишилися батьки, брат, сестра та бабуся.

Прощання та Чин похорону військового відбудеться о 15:00 у Центральній церкві євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія" на вулиці Зелена, 116 у Львові. Поховають чоловіка на Личаківському кладовищі.

Владислав Резниченко. Львівська міська рада

Євген Похлеба — мешканець Дрогобича. З 13 січня 2023 року захисник перебував на передових позиціях фронту у складі 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила. Був командиром другого мотопіхотного відділення військової частини А-0998. Військовий загинув 22 липня 2023 року під час оборонного бою в районі Дружби Донецької області. У Євгена Похлеби залишились батьки, дружина та син.

Загальноміське прощання із захисником відбудеться на площі Ринок у Дрогобичі об 11:00. Після цього у Катедральному соборі Пресвятої Трійці проведуть Чин похорону. Поховають воїна на Алеї Слави.

Євген Похлеба. Львівська ОВА