На Херсонщині синоптики прогнозують дощі протягом наступних трьох діб

Дощова погода . Pixabay

Протягом наступних трьох діб у Херсоні та Херсонській області ймовірні дощі. Погоду визначатиме улоговинаПроміжна область між двома зонами підвищеного тиску. циклону з центром над Азовським морем.

Про це в Telegram 13 травня інформує Херсонський обласний центр з гідрометеорології.

За його даними, сьогодні вночі передбачаються невеликі, а вдень 14 травня помірні дощі. Також дощитиме вдень 15-16 травня.

В ці дні у Херсоні та області буде прохолодно, повідомляють в гідрометцентрі. Температурою повітря вночі 13 травня становитиме 4-9°, вдень 14 травня — 9-14°, 15 травня температура підвищиться до 13-18°, а 16 травня — до 15-20°. 

  Починаючи з 17 травня погоду визначатиме поле підвищеного тиску. Переважатиме погода без опадів, спостерігатиметься поступове підвищення як нічної, так і денної температури повітря, йдеться в дописі.

14 травня у Херсоні та області буде хмарна з проясненнями погода, вітер північно-східний 7-12 м/с. синоптики прогнозують температуру повітря до 9° вночі, і до 14 градусів вдень, повідомили в гідрометцентрі.

Раніше в обласному гідрометцентрі повідомляли, що 13 травня у Херсоні та області очікується мінлива хмарність, без істотних опадів.

Підписуйтеся на новини Суспільне Херсон у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube.