На Івано-Франківщині запроваджують графіки аварійних та погодинних вимкнень електроенергії

На Івано-Франківщині запроваджують графіки аварійних та погодинних вимкнень електроенергії. Фото: Суспільне Івано-Франківськ

15 травня на Івано-Франківщині запроваджують графіки аварійних вимкнень електроенергії. Вони діятимуть як для побутових споживачів, так і для підприємців.

Про це повідомили у Telegram "Прикарпаттяобленерго".

"Графіки аварійних вимкнень не мають визначеної тривалості та скасовуються лише після відповідної вказівки "Укренерго". Орієнтовна тривалість вимкнень при ГАВ сьогодні — до кінця доби", — йдеться у дописі.

Згодом в енергетичній компанії повідомили, що на Івано-Франківщині з 16 травня запровадять графіки погодинних вимкнень. Вони діятимуть з 00:00.

"Завтра будуть введені графіки погодинних вимкнень, які вже вводилися у 2022-2023 році. Графіки доводяться до всіх споживачів, окрім об'єктів критичної інфраструктури, в обсязі шести черг. Щоб дізнатися, в які години буде відсутнє світло за вашою адресою, необхідно знати свою чергу погодинних вимкнень", — йдеться у дописі.

Дізнатися свою чергу можна на стартовій сторінці сайту "Прикарпаттяобленерго" під кнопками "Немає світла" чи "Вимкнення" або у чат-боті енергетичної компанії.

Підписуйтеся на новини Суспільне Івано-Франківськ у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube