На Рівненщині підпалили обладнання в м'ясному цеху. Власник не відкидає конкуренції

. поліція області

На Рівненщині невідомі підпалили обладнання у м'ясопереробному цеху. Інцидент стався у суботу, 19 вересня. У поліції зазначили, що однією із версій злочину розглядають конкуренцію на ринку.

Випадок стався у райцентрі Млинів на вулиці Покровській. 27-річний приватний підприємець із Луцька близько 12:30 заявив до поліції, що невідомі особи проникли у належне йому приміщення та підпалили устаткування.

поліція області

Читайте також: На Рівненщині підпалили відпочинковий комплекс

"Слідчо-оперативна група встановила, що в нічну пору добу на територію приватного підприємства проникли невідомі особи. Шляхом злому замка вхідних дверей у приміщенні непрацюючого м’ясопереробного цеху вони підпалили фасувальний агрегат, термокамеру та вакуумну машину", – розповіла спеціалістка пресслужби поліції області Світлана Карачун.

поліція області

Пожежа у підсумку згасла сама. Із місця поліцейські вилучили пожежне сміття із залишками паливно-мастильних матеріалів.

поліція області

Читайте також: На Рівненщині намагались підпалити сільраду

За фактом знищення майна шляхом підпалу відкрили кримінальне провадження, причетних до злочину шукають, – додали в поліції.

"Зі слів 27-річного власника, він планував запускати виробництво, а тому одна із версій, яку розглядають слідчі, пов’язана із конкуренцією на ринку", – уточнила Світлана Карачун.

Суспільне також готове озвучити позицію безпосередньо самого підприємця, якщо він виявить таке бажання та вийде на зв'язок із редакцією.