У Красному на Херсонщині війська РФ відбирають у місцевих автівки та вивозять на них награбоване

. Херсонщина, розірваний пакет сухпайка на колишньому місці дислокації віськ РФ у Херсонському районі, 19 березня 2023 р. Фото: Суспільне Херсон

Російські окупанти продовжують грабувати населення на тимчасово окупованій території Херсонської області. Вони відбирають у місцевих автівки, щоб вивезти на них награбоване майно, повідомив у вечірньому зведенні Генеральний штаб ЗСУ.

За його даними, в населеному пункті Красне Каховського району російські війська активно відбирають приватні автомобілі з причепами та вантажівки. В них завантажують награбоване майно місцевих жителів.

Що відомо

  • Російські війська у Новій Каховці провели масовану ротацію, через що військове командування припустило, що вони покинули місто і дали помилкову інформацію.
  • Російські окупанти продовжують тиснути на жителів підконтрольних їм територій. У тимчасово окупованому селищі Чаплинка Херсонської області влаштували рейд з перевірки особистих речей місцевих жителів.
  • Російські військові на лівому березі Дніпра перебувають в активній обороні. В їхньому розумінні – це обстріл мирного населення. В них достатньо сил, щоб утримувати оборону за річкою, але не наступати. Про це заявив в ефірі загальнонаціонального марафону "Єдині новини" пресофіцер тактичної групи "Грім" Дмитро Плетенчук.

Читайте також

У Херсоні війська РФ обстріляли пункт видачі гуманітарної допомоги, двоє людей поранені

Зранку Білозерську, вдень Херсонську громаду: російські війська обстрілюють населені пункти вздовж Дніпра

У російської армії достатньо сил, щоб утримувати оборону за Дніпром, але не наступати — Плетенчук

Обстріли Херсона, Білозерки, Берислава. 395 день війни: хроніка подій в Херсонській області

Читайте нас у Telegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber