В одному з університетів Тернополя обиратимуть ректора

. Суспільне Тернопіль

У Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка обиратимуть ректора. Вибори заплановані на 22 грудня. Про це повідомили на сайті навчального закладу.

Голова організаційного комітету з проведення виборів у Тернопільському національному педагогічному університеті Ігор Гевко повідомив Суспільному, що на посаду ректора претендують два кандидати.

"Згідно наказу МОН на вибори ректора внесено дві кандидатури – це доктор філософських наук, професор кафедри філософії та суспільних наук Богдан Буяк і декан історичного факультету, доцент Володимир Місько".

Богдан Буяк. Фото: Fb/Богдан Буяк

Володимир Місько. Фото: Fb/Володимир Місько

Вибори ректора 22 грудня триватимуть із 9 до 15 години.

"Ректора обиратимуть шляхом таємного голосування", – каже Ігор Гевко.

Нагадаємо, Богдан Буяк очолював Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка з 2017 року. За словами Ігоря Гевка, його контракт добіг кінця 14 грудня 2022 року.

Нагадаємо, наказ про оголошення конкурсу на заміщення посади ректора Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка міністр освіти і науки України підписав 10 жовтня 2022 року.

Проводитимуть вибори ректора 22 грудня в Освітньому ХАБі (ІІ поверх головного корпусу ТНПУ), що за адресою: м. Тернопіль, вул. М. Кривоноса, 2

Протоколи про підрахунок голосів за результатами таємного голосування на виборах ректора Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка мають подати до МОН не пізніше 30 грудня 2022 року.

Читайте також