Дві лікарні на Луганщині переобладнають для потреб військових

. Знищена техніка росіських окупантів. Фото: Сергій Гайдай/Telegram

На окупованій Луганщині так звана влада "ЛНР" видала указ, яким передбачається переобладнати дві лікарні для лікування поранених російських військових.

Про це повідомили у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

Таке рішення окупанти прийняли через велику кількість поранених російських військовослужбовців, яких немає де лікувати. Відтак, за даними штабу, лікарня №15 в Ювілейному та лікарня №3 в Луганську переходять у користування до російських окупантів.

"У звʼязку зі значною кількістю поранених загарбників так званим "указом" окупаційної влади під потреби військових передаються лікарня №15 у населеному пункті Ювілейне Луганської області та лікарня №3 в місті Луганськ", — йдеться у повідомленні.

Що відомо про російських військових на Луганщині

  • У ніч з 12 на 13 грудня поблизу Новоайдара Луганської області українські військові ліквідували понад 15 російських військових.
  • Більшість місць у палатах медичних установ "ЛНР" відвели під надання допомоги пораненим російським військовим. У Новопскові військовий шпиталь влаштували у пологовому відділенні.
  • У результаті влучання по готелю "Гостьовий будинок Жданова" в окупованій Кадіївці є чисельні втрати серед "вагнерівців".
  • Російський солдат у телефонній розмові скаржиться на брак людей через втрати під Луганськом. Поповнювати свої резерви російські командири планують за рахунок мобілізованих.
  • Російські військові продовжують втрачати своїх військових. Протягом минулої доби, 8 грудня, до центральної міської лікарні окупованої Кадіївки Луганської області було доправлено поранених окупантів.

Читайте також

На Луганщині росіяни розформовують підрозділи, аби не виплачувати компенсації за загиблих

З шахт Довжанського окупанти вивозять обладнання, а гірникам пропонують курси у центрах зайнятості

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram