"Він казав, щоб ми не плакали, коли його не стане". У Кропивницькому попрощались з солдатом Ігорем Бур’яновим

. Загблий боєць Ігор Бур’янов/фото Кропивницької міськради

У Кропивницькому попрощались з солдатом Ігорем Бур’яновим. Боєць загинув 5 жовтня неподалік села Орлянка Куп’янського району Харківської області. Про це Суспільному розповів керівник пресслужби Кропивницької міськради Сергій Якунін.

Попрощатися з військовим на Алею почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища прийшли рідні, друзі, колеги та побратими.

"Ігор був надзвичайно відповідальною людиною, достатньо сказати що кропивничани тричі обирали його депутатом районної ради, – говорить журналіст Геннадій Рибченков. – Він був знайомий із кожним виборцем, добре знав проблеми мікрорайону і потреби його жителів. Ігор міг принести багато користі місту, адже на таких, як він і тримається світ".

"Ми з Ігорем товаришували зі школи, – поділиться спогадами друг і побратим Костянтин Поляков. – Він був чудовим батьком, який безмежно любив свою донечку, піклувався про маму. Ігор щиро вірив у перемогу України і з перших днів російської агресії пішов до воєнкомату. Ми часто телефонували одне одному: останнім часом він мав якесь передчуття – сказав нам, щоб ми не плакали, коли його не стане. Але хіба це можливо?"

Панахиду за загиблим воїном відправив настоятель храму Святого Володимира Православної церкви України Отець Йосип.

Читайте також

  • "Захищаємо своє". Батько з двома синами вступили в бригаду тероборони Кіровоградщини.
  • У громаді на Кіровоградщині висадили Алею слави у пам'ять про загиблих військових.
  • У війні з РФ загинули бійці з трьох районів Кіровоградщини.
Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб