На Черкащині інформація про вибухи не підтвердилась

. Суспільне Черкаси

7 серпня жителі Черкащини чули кілька вибухів до оголошення повітряної тривоги. Інформація не підтвердилася, про це повідомила Суспільному речниця Головного управління Нацполіції області Зоя Вовк.

Місцеві жителі кількох населених пунктів повідомляли про звуки вибухів.

За словами Зої Вовк, повідомлення про вибухи в області не підтвердилися:

"На території області надзвичайних ситуацій не зафіксовано. Інформація про вибухи не підтвердилась. Оперативна обстановка залишається контрольованою!".

Станом на 22:06 повітряної тривоги в Черкаській області немає.

Що відомо

  • 24 лютого о четвертій годині ранку Росія напала на Україну. Президент Росії Володимир Путін виступив з екстреним зверненням до громадян, в якому повідомив про рішення щодо початку військової операції на Донбасі.
  • Зранку 1 березня на Черкащині зафіксували чотири вибухи в Уманському районі. Життю черкаських військових, які отримали травми під час вибухів в Умані, нічого не загрожує.
  • У боях з російськими окупантами загинули двоє військових родом із Черкащини. Про це повідомили у Черкаському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.
  • Під час обстрілу російськими військами загинув черкащанин, про це розповів міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.
  • 12 березня на Черкащині під час нічних авіанальотів збили ракету. Її уламки впали на подвір'я, пошкодивши будинок і кілька авто, травмованих немає повідомив керівник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також