Жоден населений пункт не був обстріляний. Як минув день 22 червня на Дніпропетровщині

. Суспільне Дніпро

22 червня на Дніпропетровщині минає без обстрілів. Про це у своєму телеграмі повідомив голова обласної ради Микола Лукашук.

Упродовж дня тихо було в усіх громадах Дніпропетровщини, зокрема на Криворіжжі, написав він.

У громадах Криворізького району день минув спокійно, без надзвичайних ситуацій, підтвердив у своєму телеграмі голова районної військової адміністрації Євген Ситниченко. Жоден населений пункт не був обстріляний.

"На прикордонних територіях також досить тихо. Наші хлопці, ЗСУ успішно відпрацьовують на території Херсонської області. Роблять усе для захисту нашого з вами спокою", розповів він.

Що відомо

  • У ніч на 22 червня російська армія кілька разів обстріляла Апостолівську та Зеленодольську громади у Криворізькому районі. За попередньою інформацією, загиблих та поранених немає. У Великій Костромці Зеленодольської громади є руйнування, через обстріли відсутнє електропостачання. В Апостолівській громаді поцілили в поля.
  • З початку повномасштабної війни на Дніпропетровщині під час атак російських військових загинула 21 людина. Понад 90 населених пунктів області зазнали руйнувань. Найбільше постраждали Синельниківський та Криворізький райони.
  • 22 червня — 119 день Україна протистоїть повномасштабному вторгненню Росії. Війська РФ продовжують ракетні обстріли, ідуть бої на Луганщині та Донеччині, Харків російські війська безперервно обстрілюють вже понад два тижні.
  • Суспільне веде текстовий онлайн усіх подій війни Росії проти України. Попередні головні новини читайте тут, текстовий онлайн англійською — тут. Відеорепортажі — на YouTube Суспільне Новини.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 119. Текстовий онлайн

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро