Понад 200 заяв про зникнення людей надійшло до Херсонської міськради

. Фото: Суспільне Херсон

З початку вторгнення РФ в Україну на сайті Херсонської міської ради херсонці зареєстрували майже понад 220 заяв. З них 21 стосується мародерства, решта про зникнення людей, повідомляє міськрада на сторінці у Facebook.

За даними фахівців апарату міськради станом на 23 квітня, 36 людей вже повернулися додому, дві сім’ї отримали повідомлення про смерть розшукуваних, з 38 абонентами не вдалося встановити зв’язок, 35 заявників відмовилися спілкуватися, а понад 70 заяв про зникнення людей досі залишаються актуальними.

"Серед зниклих безвісти є і відомі всім херсонцям люди. 9 квітня зник ексголова ХОДА Андрій Путілов. 20 квітня через електронну форму заяв рідні повідомили про зникнення колишнього міського голови Херсона Володимира Миколаєнка. Періодично з’являються повідомлення в соцмережах про зниклих воїнів АТО/ООС, волонтерів, активістів, учасників проукраїнських мітингів", - йдеться у повідомлені.

Що відомо:

  • На сайті Херсонської міськради можна подати заяву про пошук людей і факти мародерства На офіційній сторінці створили гугл-форму "Термінова заява".

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber