Гайдай розповів про наслідки нічних обстрілів Луганщини

.

На Луганщині вночі одна людина загинула, трьом пораненим надано своєчасну медичну допомогу, перебиті газопроводи в Сєвєродонецьку та Лисичанську. Про це повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Він додав, що російська армія відкривала вогонь по Сєвєродонецьку, Лисичанську і Кремінній, а пізно увечері під завалами будівлі одного з професійно-технічних навчальних закладів в Кремінній, рятувальники знайшли тіло чоловіка без ознак життя. Також очільник Луганщини зазначив, що через обстріли в Лисичанську зазнали поранень три жінки – їх евакуювали з пошкодженого будинку, медична допомога надана своєчасно.

За словами Гайдая, у Сєвєродонецьку перебито центральний газопровід — скільки знадобиться часу для його ремонту, спеціалісти з’ясують зранку, також розпочнеться відновлення пошкодженого вдень водогону.

Гайдай розповів, що російський снаряд потрапив у газопровід і в Лисичанську, але з менш вагомими наслідками. "Крім того, руйнувань зазнали житлові будинки та одна із пожежних частин Лисичанська, продовольчі та промислові об’єкти в Сєвєродонецьку, зокрема, магазини в старій частині міста", — йдеться в повідомленні.

Що відомо

  • У Сєвєродонецьку пошкоджено водогін, зруйновані два продуктові склади
  • У Лисичанську під обстріл потрапило подружжя волонтерів
  • За добу на Донбасі знищено 3 танки та захоплено 1 БТР — штаб ООС
  • Луганщина отримає машини швидкої для допомоги постраждалим

Читайте всі новини Донбасу в Telegram та Viber