У Чернівцях вперше погасили марку "Русскій воєнний корабль, іді…!"

. Ярослав Цюпак перед погашенням марки. Фото: Суспільне Буковина

У Чернівцях вперше погасили марку "Русскій воєнний корабль, іді ... !". Ця марка випущена в умовах воєнного стану в Україні.

Про це передає кореспондентка Суспільного з відділення "Укрпошти".

Марку можна буде купити за 23 гривні для пересилання листів у межах України, або за півтора долара для міжнародного пересилання.

Марки та конверти з дизайном. Марки. Фото: Суспільне Чернівці

Раніше Укрпошта оголосила конкурс на створення дизайну марки "Русский военный корабль, иди на#уй!". Голосування за найкращий ескіз відбувалося на сторінці Укрпошти у Facebook. Перемогу отримала робота українського художника Boris Groh, за неї проголосували понад 1700 людей.

Суспільне Буковина

Що відомо

  • "Русский военный корабль, иди на*уй!" — фраза-відповідь українських солдатів з острова Зміїний, яку під час російського вторгнення в Україну 24 лютого отримав російський окупаційний корабель на пропозицію здатися. Сказав її прикордонник Роман Грибов. Роман родом із Золотоноші, його повернули в Україну під час обміну полоненими.
  • Острів Зміїний захопили 24 лютого, зв’язку з українськими військовими не було. Однак згодом з'ясувалося, що піхотинців взяли у полон російські військові. Українські піхотинці повернулися з полону в Україну.

Читайте нас у Telegram: головні новини Буковини

Станьте частиною Суспільне Буковина: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи села. Пишіть нам на пошту редакції новин: infred.nov@gmail.com.