Економія, час, свобода. Дослідники з'ясували, чому люди не хочуть працювати з офісу

. Ілюстративне фото: pixabay

79% опитаних компанією з оренди офісів Hubble респондентів заявили, що однією з найбільших переваг роботи вдома є те, що їм не доводиться їздити на роботу.

Як пише шведське видання Computer Sweden, проведене компанією з оренди офісів Hubble дослідження встановило, що існує також прямий зв'язок між тим, як далеко працівник має працювати й наскільки він любить працювати вдома.

Так, з респондентів, які мають понад дві години діставатися до офісу, 84% сказали, що позитивно ставляться до роботи вдома, у порівнянні з 56% тих, хто живе менше ніж за чверть години від роботи. Крім ризику зараження у зв’язку з пандемією, респонденти кажуть, що вони цінують збільшення кількості вільного часу, грошей та свободи, які виникають у зв’язку з відсутністю необхідності їздити на роботу.

55% опитаних сказали, що їх бажання працювати вдома підкріплює фінансова економія. Незалежно від того, до якої категорії поїздок належали респонденти, більшість заявили, що хотіли б працювати вдома принаймні два дні на тиждень.

Читайте також

Чотириденний робочий тиждень: як на нього переходить світ і чи можливо таке в Україні

Як пандемія змінила робоче життя і кому не варто повертатись в офіс

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: story@suspilne.media. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!