Стівен Кінг хоче написати роман про коронавірус

. АР

Американський письменник Стівен Кінг планує написати роман про пандемію коронавірусу.

Про це він заявив в ефірі ток-шоу The View з Вупі Голдберг.

"Хочу написати книгу, присвячену безпосередньо коронавірусу. Хочу взяти події 2020 року та подивитись, як вони покажуть себе в якості роману. Це буде складно", — сказав Кінг.

Він також повідомив, що пандемія COVID-19 вплинула на зміст його нового детективного роману "Біллі Саммерс", який вийшов у світ на поточному тижні. Письменник зазначив, що для більшої правдоподібності йому довелося перенести події книги з 2020 на 2019 рік. За сюжетом, герої вирушають у круїз, але в реальному житті у 2020 році, вони не змогли б цього зробити це через обмеження, впроваджені через пандемію коронавірусу.

Що відомо

  • Українська дитяча письменниця Галина Буділова написала першу дитячу книжку про коронавірус "Робі та злюка в короні".
  • У травні 2021 року у Миколаївському обласному музеї імені Василя Верещагіна організували виставку "Вірус: імпровізація з теми", яка показала сучасну "карантинну" реальність.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: story@suspilne.media. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!