В Одесі чоловік підрізав трамвай і напав на водійку: її госпіталізували

В Одесі чоловік підрізав трамвай і напав на водійку: її госпіталізували

В Одесі чоловік підрізав трамвай і напав на водійку: її госпіталізували
. traffic.od.ua

Водійку одеського трамвая №28 госпіталізували до лікарні. На неї напав водій легковика, який перед цим підрізав вагон та ледь не спровокував аварію, розповіли в пресслужбі КП “Одесміськелектротранс”.

За версією підприємства, трамвай рухався у бік вулиці Пастера, коли його підрізав автомобіль Skoda. Через це водійці довелося застосувати екстрене гальмування, що призвело до падіння декількох пасажирів.

“Після цього вона вийшла з кабіни, щоб пересвідчитися у тому, що аварія не відбулася, де зіткнулася із водієм авто. Чоловік почав ображати водійку, після чого потужним ударом в обличчя повалив жінку та почав її добивати ногами”, — зазначили в підприємстві.

За водійку вступилися пасажири трамвая, а одна з автівок заблокувала автомобіль чоловіка. Наразі водія Skoda затримали та передали правоохоронцям, запевнили в “Одесміськелетротрансі”. Водійку трамвая госпіталізували до міської лікарні №11.

Наразі кореспонденти Суспільного намагаються отримати коментар від пресслужби Національної поліції Одеської області.

Суспільне Одеси готове надати право учасникам події озвучити свою позицію. Для цього рекомендуємо зв'язатися з редакцією у будь-який зручний спосіб.

Фото у новині — ілюстративне.

Читайте також

  • У ДТП на трасі Київ-Одеса одна людина загинула, інша – травмувалася
  • В Одесі через ДТП автівка врізалася у МАФ: є травмовані
  • Підозрюваному у вчинені ДТП за участі п'яти автівок в Одесі обрали запобіжний захід
На початок