Моргенштерн Шредінгера. Бути чи не бути концерту російського репера у Запоріжжі

Моргенштерн Шредінгера. Бути чи не бути концерту російського репера у Запоріжжі

Моргенштерн Шредінгера. Бути чи не бути концерту російського репера у Запоріжжі
.

Концерт російського реп-виконавця Алішера Валієва, який виступає під псевдонімом "Моргенштерн", все ж таки може відбутися у Запорізькому палаці спорту "Юність", не зважаючи на попередні заяви закладу культури.

Менеджерка палацу спорту Валерія Голуб сказала, що поки невідомо, чи відбудеться концерт, наразі ведуться перемовини про зміну дати його проведення. За її словами, про відміну заходу мова поки що не іде. Вона підтвердила, що квитки на нього продовжують продавати. Також активна сторінка заходу на сервісі онлайн-продажу квитків.

Концерт Шредінгера. Бути чи не бути виступу Моргенштерна у Запоріжжі

Нагадаємо, що у грудні 2020 на Фейсбук-сторінці ПС "Юність" з'явилася інформація, що раніше розміщена новина про виступ російського артиста є розіграшем, і насправді концерт не відбудеться. Зараз, будь-які дописи про виступ Моргенштерна видалені. Валерія Голуб підтвердила, що сторінка модерується співробітниками "Юності".

Моргенштерн Шредінгера. Бути чи не бути концерту у Запоріжжі
Допис, який раніше був розміщений на сторінці ПС "Юність".

Палац спорту "Юність" належить АТ "Мотор-СІЧ". Нещодавно стало відомо, що заклад очолив Руслан Пидорич, секретар запорізької міськради минулого скликання, а наразі депутат міськради від партії "Нова Політика". До цього "Юність" очолював Геннадій Касай, який являється народним депутатом України від фракції "Слуга Народу".

Що відомо

  • Моргенштерн планував дати в Україні три концерти на початку літа наступного року в трьох українських містах. Виконавець мав намір виступити в Україні на початку червня 2021 року в Києві (Палац спорту), Харкові (Харківський Палац спорту) та Запоріжжі (Палац Спорту "Юність").
  • Попередній виступ Моргенштерна в Одесі у грудні 2019 року завершився скандалом через те, що виконавець вирішив вийти на сцену, попри оголошену жалобу через загальнонаціональний траур, а потім під час шоу він назвав жалобні заходи "показухою". Він також закликав замість дня жалоби влаштувати "день крику".

На початок