Сумчани взяли участь у чемпіонаті України з біатлону: здобули 5 нагород

Сумчани взяли участь у чемпіонаті України з біатлону: здобули 5 нагород

Сумчани взяли участь у чемпіонаті України з біатлону: здобули 5 нагород
. Фото: Євген Волков

Чемпіонат України з біатлону з 21-го по 27-ме грудня 2020-го року приймав біатлонний комплекс у Буковелі. Всього на рахунку сумчан чотири "бронзи" та одна срібна медаль.

Чоловіки

У чоловічій спринтерській гонці глухівчанин Денис Насико виборов "бронзову" медаль. Ще одну "бронзу" Денис здобув разом з Євгеном Івченком, Дмитром Грущаком та Владиславом Чихарем у чоловічій естафеті.

У складі збірної області Денис разом з Тетяною Продан, Катериною Свинаренко та Євгеном Івченком фінішував третім у змішаній естафеті.

Жінки

У жіночій естафеті збірна Сумської області – Тетяна Продан, Єва Мартиненко, Валерія Мартиненко та Катерина Свинаренко – здобула "срібло".

Змішана естафета

У змішаній естафеті взяли участь Продан Тетяна, Свинаренко Катерина, Івченко Євген та Носико Денис. Вони вибороли третє місце у змішаній естафеті.

Уродженці Сумщини в складі інших команд

Уродженець Миколаївки Білопільського району Артем Тищенко здобув у "золото" спринті, гонці переслідування, мас-старті, чоловічій естафеті у складі збірної Чернігівської області.

У мас-старті інший уродженець Миколаївки – Андрій Доценко – який нині виступає за команду Чернігівщини здобув "срібло". У естафетній гонці Андрій виборов "золото", у змішаній естафеті – "срібло".

Що відомо:

  • Біатлоністи Сумщини взяли участь у перших спринтерських перегонах кубка світу.
  • Спортсмени з Сумщини взяли участь у другому етапі кубку світу з біатлону.
На початок