На Волині викрили 24-річну сутенерку

На Волині викрили 24-річну сутенерку

На Волині викрили 24-річну сутенерку
. Нацполіція Волині

24-річна мешканка Рівненської області причетна до сутенерської діяльності. Вона організовувала зустрічі дівчат із клієнтами у готелях, за це отримувала гроші, - повідомляють у Нацполіції Волині.

Жінку підозрюють у тому, що вона втягувала дівчат з Рівненської та Волинської областей до заняття проституцією, за що отримувала гроші, як організаторка. Відомо також, що одна із дівчат, є неповнолітньою.  

Протягом майже півроку працівники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними із торгівлею людьми збирали доказову базу проти зловмисниці.  

У фігурантки справи поліцейські провели три санкціоновані обшуки, два з яких за місцем проживання, один – в автомобілі, де дівчата надавали платні сексуальні послуги. Правоохоронці вилучили пневматичну зброю, мобільні телефони, банківські картки та грошові кошти.

На Волині викрили 24-річну сутенерку
На Волині викрили 24-річну сутенерку. Нацполіція Волині

Жінці оголошено про підозру у вчинені декількох кримінальних правопорушень, передбачених частинами 2 та 3 статті 303 "Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією" Кримінального кодексу України. Підозрюваній загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

Нині вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. Триває слідство.

Читайте також: "Луцький гінеколог, якого судили за сутенерство, визнав вину. Що про нього кажуть колеги та пацієнти"
На початок