Харківщина придбає 17 дизельних станцій для опорних лікарень

Харківщина придбає 17 дизельних станцій для опорних лікарень

Харківщина придбає 17 дизельних станцій для опорних лікарень
. Суспільне Харків

Медичні заклади, які приймають пацієнтів з коронавірусом, забезпечать альтернативними джерела живлення за рахунок медичної субвенції з державного бюджету.

Про це 16 грудня на брифінгу повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Тарас Пастух. Він нагадав про розпорядження голови ОДА щодо перерозподілу коштів держбюджету.

"Суть цього розпорядження була в тому, що ми придбаємо 17 дизельних станцій для забезпечення альтернативного енергопостачання всіх лікарень, які є в підпорядкуванні Харківської обласної ради, адміністрації, які є на території наших районів. І на території міста міський департамент також веде роботу, щоб також в цьому році додатково дві станції було поставлено", — сказав Пастух.

"Якщо не дай Бог, виникнуть якісь обставини з припиненням електропостачання, зможуть забезпечити цілодобово подачу струму для наших медичних закладів", — додав він.

Читайте також

  • 27 листопада через відсутність електропостачання у реанімації Жовківської районної лікарні у Львівській області померли двоє пацієнтів, які були підключені до ШВЛ.
  • Обставини загибелі пацієнтів розслідує спеціальна комісія Міністерства охорони здоров'я. Перевірку ініціювала і Львівська облдержадміністрація.
На початок