Суд відмовив Харківській міськраді у зупиненні провадження у справі Жукова

Суд відмовив Харківській міськраді у зупиненні провадження у справі Жукова

Суд відмовив Харківській міськраді у зупиненні провадження у справі Жукова
. Суспільне Харків

Другий апеляційний адміністративний суд Харкова не задовольнив клопотання Харківської міськради про зупинення провадження у справі про перейменування проспекту Григоренка на проспект Жукова.

Відповідну ухвалу винесла колегія суддів 14 грудня, повідомляє кореспондент Суспільного. Суд оголосив вступну та резолютивну частини ухвали.

"Суд ухвалив: у задоволенні клопотання Харківської міської ради про зупинення апеляційного провадження у справі [...] та передачі справи до Харківського окружного адміністративного суду — відмовити. Ухвала оскарженню не підлягає", — зачитав головуючий.

Представниця Харківської міської ради Ольга Бабак просила відкласти розгляд справи щонайменше на два тижні, обґрунтовуючи тим, що представниця, якій доручено здійснювати захист у справі, захворіла, і тепер потрібен час на ознайомлення з матеріалами справи.

Представник позивача Андрій Коломійцев вважає позицію міськради затягуванням.

Вислухавши сторони, суд не відклав розгляд на прохання представниці міськради і перейшов до розгляду по суті.

"У будь-якому випадку сторона владних повноважень зобов'язана була забезпечити представництво в суді і своєчасно ознайомитися з матеріалами справи", — сказав головуючий суддя.

Що відомо

  • На засіданні Другого адміністративного апеляційного суду 14 грудня представниця міськради просила суд зупинити провадження у справі та направити справу до касаційного, де за скаргою міськради відкрито провадження.
На початок