В Одеській області на чоловіка склали протокол за психологічне насильство над падчеркою

В Одеській області на чоловіка склали протокол за психологічне насильство над падчеркою

В Одеській області на чоловіка склали протокол за психологічне насильство над падчеркою
. ГУНП в Одеській області

Мешканця Білгород-Дністровського району притягнули до адміністративної відповідальності за психологічне насилля над падчеркою. Про таке повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

До правоохоронців звернулася очільниця Монашівської сільської ради, яка повідомила про проблеми в родині, де крім дівчинки також виховують ще трьох дітей.

На місці подій правоохоронці з'ясували, що 14-річна дівчинка перебуває у бабусі і з нею все гаразд. За версією копів, вона втекла з дому, оскільки вітчим постійно сварився через нібито відсутність користі від дівчини.

На чоловіка склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 173-2Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування. Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладання штрафу від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 30 до 40 годин, або адміністративного арешту на строк до 7 діб.

На Одещині чоловіка притягнули до відповідальності через насилля над падчеркою
На Одещині чоловіка притягнули до відповідальності через насилля над падчеркою. ГУНП в Одеській області

Чоловіка також попередили, що, у разі повторення ситуації, його притягнуть до кримінальної відповідальності. "Йому пояснили, що замість того, щоб дорікати дитині, йому самому треба знайти роботу і якомога швидше позбавитися шкідливих звичок," — додали у поліції.

Зазначимо, якщо ви або ваші близькі зіткнулися з домашнім насиллям про це можна повідомити на спецлінію "102". А також на урядову гарячу лінію, яка надає психологічні консультації та підтримку постраждалим за номером — 1547.

Суспільне Одеси готове надати право учасникам події висловити свою позицію. Для цього пропонуємо зв'язатися з редакцією у будь-який зручний спосіб.

Читайте також

  • На Одещині директора дитбудинку підозрюють у розбещенні трьох дітей: що відомо
  • Домашнє насилля, крадіжка та зберігання боєприпасів: на Одещині чоловіка засудили на 4 роки
На початок