У трьох лікарнях Одеси планують розгорнути 270 додаткових місць для хворих на COVID

У трьох лікарнях Одеси планують розгорнути 270 додаткових місць для хворих на COVID

У трьох лікарнях Одеси планують розгорнути 270 додаткових місць для хворих на COVID
. Кашуба Тарас, УНІАН

Додаткові 270 ліжок для пацієнтів із COVID-19 планують створити на базі Одеського обласного клінічного центру, клінічної лікарні на залізничному транспорті та госпіталю інвалідів війни. Про таке повідомили в пресслужбі міської ради.

Зокрема в Одеському обласному клінічному центрі планують розгорнути 60 додаткових ліжок протягом двох тижнів. Наразі там проводять роботи з монтажу кріоциліндрівОбладнання для забезпечення киснем..

У залізничній лікарні для хворих на COVID-19 пацієнтів мають розгорнути окремий корпус на 100 місць. Його обіцяють облаштувати кисневими концентраторами.

В обласному очному госпіталі інвалідів війни, за інформацією пресслужби, мають розгорнути 110 ліжок для пацієнтів з COVID-19.

Нагадаємо, керівниця департаменту охорони здоров'я Одеської обладміністрації Наталія Одарій-Захар'єва розповіла, що в Одеському обласному центрі соціально значущих хвороб планують розгорнути 70 ліжок з кисневими концентраторами для хворих на COVID-19.

Зазначимо, головна лікарка обласного центру соціально значущих хвороб в Одесі Світлана Єсипенко розповіла Суспільному, що у приміщенні туберкульозної клінічної лікарні на вулиці Ядова, 4 розгорнуть 300 ліжок для хворих із підтвердженим діагнозом COVID-19.

За її словами, на Ядова завершили прийом хворих на туберкульоз. Пацієнтів переводять у корпуси, розміщені на вулиці Бєлінського, 11.

Фото у новині — ілюстративне.

Читайте також

На початок