Волиняни домагаються відновлення маршруту рейсового автобуса

Волиняни домагаються відновлення маршруту рейсового автобуса

Волиняни домагаються відновлення маршруту рейсового автобуса
. Суспільне Волинь

Жителі села Крижівка Рожищенського району скаржаться на скасування маршруту Луцьк-Годомичі, - розповіла Суспільному місцева жителька Марія Бречко.

Рейсовий автобус "Луцьк – Годомичі" не курсує два місяці, не їздив транспорт і влітку. "Ціле літо маршрутки не було, у вересні вона поїздила два-три тижні, і знову не хоче перевізник їздити. Не знаємо, в чому причина. Раніше перевізник казав, що в нас погана дорога, але вже зробили дорогу", - каже місцева жителька Тетяна Грабовець.

Рейсом "Луцьк-Годомичі", зі слів місцевої жительки Марії Бречко, було зручно доїжджати на роботу у районний та обласний центри. Чому рейс відмили місцеві не знають. За роз’ясненням зверталися до обласної адміністрації. Скаржилися на урядову «гарячу лінію», там переадресували людей з проблемою доїзду до посадовців облдержадміністрації. А звідти люди отримують відписки, - розповідає Марія Бречко.

Волиняни домагаються відновлення маршруту рейсового автобуса
Волиняни домагаються відновлення маршруту рейсового автобуса. Суспільне Волинь

Начальниця відділу транспорту обласної державної адміністрації Наталія Остапкович розповідає: рейс не відміняли. Перевізник припинив перевезення через нерентабельність. "Маршрут визначався суб’єктом конкурсу, але ніхто не подався, зараз знову буде оголошений конкурс і будуть мати можливість перевізники брати участь у ньому", - каже посадовиця.

Зі слів Наталії Остапкович, на сьогодні до Крижівки здійснюється перевезення за маршрутом "Луцьк-Криничне" двічі на день, це о 9 годині ранку та у вечірній час.

Читайте також: "Маршрутка зупиняється там, де закінчується дорога: у селі поблизу Луцька проблеми з доїздом"
На початок