Ілон Маск чотири рази здав тест на коронавірус і отримав різний результат

Ілон Маск чотири рази здав тест на коронавірус і отримав різний результат

Ілон Маск чотири рази здав тест на коронавірус і отримав різний результат
. АР

Американський інженер і підприємець Ілон Маск повідомив, що чотири рази здав швидкі тести на антиген COVID-19. У результаті два з них були позитивні, а два негативні. 

"Щось надзвичайно фальшиве відбувається. Був протестований на COVID сьогодні (13 листопада - ред.) чотири рази. Два тести повернулися негативними, два - позитивними. Та сама машина, той самий тест, та сама медсестра. Швидкий тест на антиген від BD", - написав він у своєму Twitter.

Читайте також: Ілон Маск став четвертою найбагатшою людиною на планеті

У коментарях до свого допису Маск додав, що якщо таке відбувається з ним, то й з іншими також. Він уточнив, що отримає ПЛР-тести в окремих лабораторіях, результати будуть приблизно за добу.

За словами підприємця, у нього "симптоми типової застуди, поки що нічого незвичного".

Що відомо

  • Засновник Tesla та мільярдер Ілон Маск заявив, що за три роки компанія планує налагодити випуск повністю автономних електромобілів вартістю близько 25 тисяч доларів.
  • Наразі найдешевший автомобіль Tesla – Model 3 – коштує від 37 990 доларів, найдорожча Model X – від 79 990 доларів.
  • Також компанія Tesla випустила фірмову текілу в пляшці у формі блискавки. Напій коштує 250 доларів, а замовити його можна на офіційному сайті компанії.
  • Першу партію розкупили за кілька годин. Її розмір в компанії не уточнили. Tesla обіцяє відвантажити замовлення покупцям до кінця року. Коли плануються нові постачання текіли також наразі невідомо.

Читайте також

HBO зніме мінісеріал про Ілона Маска

На початок