У Сумах згоріла маршрутка, людей в салоні не було - ДСНС

У Сумах згоріла маршрутка, людей в салоні не було - ДСНС

У Сумах згоріла маршрутка, людей в салоні не було - ДСНС
. ДСНС у Сумській області

У Сумах близько 17-ї години на вулиці Степана Бандери загорілася маршрутка, яка виконувала рейс №61 (Автовокзал-Хіммістечко). Людей в салоні не було. Про це повідомили в управлінні ДСНС в Сумській області.

Про пожежу рятувальникам повідомив перехожий. За кілька хвилин рятувальники загасили вогонь.

В автомобіля згорів моторний відсік, бокове та лобове скло, панель приладів. Від дії температури горіння пошкоджене оздоблення салону.

За попередніми даними ДСНС, у маршрутці перебував лише водій. Під час під’їзду до місця зупинки з-під капоту пішов дим. Чоловік зупинив авто, відкрив капот і від’єднав клеми від акумуляторної батареї. Проте горіння проводки це вне зупинило і вогонь швидко поширювався, повідомили рятувальники.

Рятувальникам знадобилося менше двох хвилин, аби локалізувати пожежу, сказав речник ДСНС в Сумській області Олег Стрілка.

Попередньо, причиною пожежі вважають коротке замикання електромережі авто.

Маршрутка, яка горіла, 2005 року випуску. Про її технічний стан Суспільному дізнатися не вдалося. Власник маршрутки – перевізник "Сумипастранс". Його директор Олександр Кузьменко вранці попросив передзвонити пізніше, а потім його номер опинився поза зоною досяжності.

Що відомо

  • 30-го березня в Сумах на вул. Івана Сірка вщент згоріла маршрутка. Тоді причиною теж назвали коротке замикання електромережі авто.
На початок