Джонні Депп програв суд у справі про наклеп проти Ембер Херд

Джонні Депп програв суд у справі про наклеп проти Ембер Херд

Джонні Депп програв суд у справі про наклеп проти Ембер Херд
. Associated Press

Американський актор Джонні Депп програв суд у справі про наклеп проти його колишньої дружини Ембер Херд і британського таблоїда The Sun.

Як повідомляє The Guardian, голлівудський актор програв суд щодо публікації, в якій британський таблоїд написав, що той бив свою колишню дружину актрису Ембер Херд.

"Хоча він (Джонні Депп - ред.) довів свої підстави для позову про наклеп, відповідачі показали, що те, що вони опублікували в тому значенні, яке я маю на увазі, по суті відповідає істині. Я прийшов до таких висновків, детально вивчивши всі 14 інцидентів (у 12 з 14 випадків нападу, про які повідомила Херд, суддя знайшов докази - ред.), а також загальні міркування, які позивач представив, які я мав би взяти до уваги", - заявив суддя і додав, він спирався на докази стосовно нападів на Херд з боку Деппа.

Він також спростував заяву про те, що Ембер Херд були потрібні лише гроші, оскільки "людина, яка пожертвувала 7 мільйонів на благодійність, не схожа на золотушакача".

У своєму висновку Нікол процитував електронний лист, відправлений Деппом в серпні 2016 року, як свідчення його справжніх почуттів до Херд. У повідомленні Деппа йшлося: "У мене немає милосердя, страху і ні краплі емоцій, або того, що я колись вважав любов'ю до цієї золотошукачки. Я можу тільки сподіватися, що карма спрацьовує і забере у неї дар дихати".

З чого все почалося

57-річний актор подав позов проти Ембер Херд і видання The Sun стосовно статті, опублікованої на сайті видання 27 квітня 2018 року, яка називалася "Це божевілля: як може Джоан Роулінг бути задоволена, якщо в новому фільмі "Фантастичні тварини" знімається Джонні Депп, який бив свою дружину?"

Як зазначає видання The Sun, тепер Джонні Деппу загрожує компенсація судових витрат на мільйони доларів, зокрема й на користь The Sun.

Як зазначив представник The Sun, видання вже понад 20 років виступає на стороні жертв домашнього насильства.

"Жертви домашнього насильства ніколи не повинні мовчати, і ми дякуємо судді за його уважний розгляд і дякуємо Ембер Херд за її мужність в наданні показань у суді", — зазначають у виданні.

На початок