У смертельній ДТП у Києві загинула вінничанка: усі подробиці трагедії

У смертельній ДТП у Києві загинула вінничанка: усі подробиці трагедії

У смертельній ДТП у Києві загинула вінничанка: усі подробиці трагедії
. НПУ

Серед загиблих у смертельній аварії в Києві жителька Вінниччини. За попередньою версією, 66-річний водій втратив свідомість за кермом. Про це повідомляє кореспондент Суспільного.

Свідок підозрюваного лікар, він розповів, що у його пацієнта був інсульт, 19 жовтня його прооперували, а потім був реабілітаційний період. Чоловіка виписали 26 жовтня, а 30 жовтня він повторно приїздив на огляд. Лікар зазначив, що стан пацієнта після реабілітації був нормальний, і особливих заборон на керування автомобіля не було, а водій сам має вирішити чи здатний він керувати автівкою.

За словами свідка, водій оговтався лише після того, як вже сталася аварія. Після цього він зателефонував своєму лікарю та сказав, що "не знає, що робити".

Захист підозрюваного наголосив на тому, що Назаренку шкода, він усвідомлює свою провину та готовий усе компенсувати постраждалим.

"Ми з ними обговорили розмір матеріальної компенсації, ми зібрали маже 50% суми, після суду буде вручена сума, незалежно від того, чи буде Назаренко визнаний винним", — зазначив його адвокат.

Захист підозрюваного розповів, що Назаренко проживає один, його дружина померла від раку, а донька з ним не спілкується

"Ми не змогли взяти характеристику з місця роботи, бо вихідний, але він все життя пропрацював на державній службі", — наголосив адвокат.

Захист Юрія Назаренка вважає, що подання прокуратури є необґрунтованим і просить не утримувати підозрюваного в СІЗО, оскільки є ризик життю.

Що відомо

  • 30 жовтня близько 16:00 водій позашляховика Land Rover, втративши контроль автомобілем, виїхав на пішохідну зону Майдану Незалежності та здійснив наїзд на людей, що знаходилися біля зупинки громадського транспорту.
  • Після цього автомобіль врізався в рекламний щит, після чого на проїжджій частині вул. Хрещатик протаранив кілька нерухомих авто, в яких також перебували люди.
  • Внаслідок ДТП загинули двоє людей, а трьох було госпіталізовано з травмами. Чоловіку вручили підозру про порушення правил безпеки дорожнього руху.
На початок