За добу на Харківщині — рекордна кількість померлих з COVID-19

За добу на Харківщині — рекордна кількість померлих з COVID-19

Інфографіка
За добу на Харківщині — рекордна кількість померлих з COVID-19
. Суспільне Харків

Одинадцять хворих з підтвердженим коронавірусом померли на Харківщині за добу — це найбільша кількість летальних випадків за добу з початку карантину.

Коронавірус за добу підтвердили у 634 людей в регіоні, 516 з них — жителі Харкова, повідомила 28 жовтня Харківська обласна державна адміністрація.

"Усього по області зареєстровано 34 444 лабораторно підтверджених випадків СOVID-19, з них 6740 хворих одужали, 522 — померли", — йдеться у повідомленні.

Читайте також: У МОЗ нагадали, як уберегтися від коронавірусу

Крім 516 харків'ян COVID-19 виявили у 24 жителів Балаклійського району, 21 — Лозівського, 13 — Борівського, по 9 — Дворічанського та Красноградського, 8 — Сахновщинського, 7 — Валківського, 6 — м. Люботин, 5 — Харківського, 4 — Дергачівського, 3 — Зміївського, по 2 — Барвінківського та Богодухівського, по 1 — Чугуївського, Золочівського, Кегичівського, Нововодолазького та Куп’янського районів.

За інформацією МОЗ на 28 жовтня, серед регіонів України Харківська область є лідером за кількістю випадків за добу. Загалом в Україні минулої доби виявили 7474 хворих на COVID-19.

Що відомо

  • За даними обласного лабораторного центру, дотепер найбільшим добовим показником летальних випадків на Харківщині було десять смертей. Про таку кількість повідомляли двічі, 7 жовтня та 11 жовтня.
  • 27 жовтня повідомлялося про 33,8 тисячі підтверджених випадків COVID на Харківщині, 511 з яких — летальні.
  • З 26 жовтня Харків залишається у червоній зоні. Також у червоній зоні перебувають місто Люботин, Богодухівський, Золочівський, Лозівський та Первомайський райони Харківської області.
На початок