24% дільничних комісій Харкова передали протоколи до міської ТВК

24% дільничних комісій Харкова передали протоколи до міської ТВК

24% дільничних комісій Харкова передали протоколи до міської ТВК
. Суспільне Харків

За 16 годин з початку надходження перших документів від дільничних виборчих комісій міська виборча комісія прийняла документацію від 146 з 605 ДВК.

Про це Суспільному близько 16:00 повідомила голова міської комісії Ольга Мозгова.

За її словами, документи близько сотні комісій направили на уточнення.

Секретарка комісії Ніна Салтикова припустила, що прийняття документів триватиме не менш як два дні.

В обласній територіальній виборчій комісії мають отримати документи від усіх 56 ТВК Харківщини. 26 жовтня отримали від двох сільських ТВК, обидві з Куп'янського району — Кіндрашівської та Петропавлівської територіальних виборчих комісій, розповіла Суспільному голова обласної ТВК Валерія Копоруліна.

У шести з семи районних територіальних виборчих комісіях близько півдня повідомили, що, здебільшого очікують на протоколи і бюлетені. Голова Куп'янської районної ТВК Ольга Мілодан сказала, що вони до 12 години отримали документи тільки від Кіндрашівської сільської територіальної виборчої комісії Куп’янського району.

Як відбуватиметься підрахунок голосів за депутатів районних рад на Харківщині — слухайте в етері "Українського радіо Харків".

Що відомо

  • З ночі 26 жовтня Харківська міська виборча комісія почала приймати протоколи і бюлетені в центрі культури на майдані Героїв Небесної сотні. У приміщенні виборчкому утворилися черги з членів дільничних виборчих комісій.
  • Як рахували голоси на дільниці в центрі Харкова: робота тривала усю ніч.

На початок