Що відомо про першу десятку кандидатів від "ОПЗЖ" до Сумської обласної ради?

Що відомо про першу десятку кандидатів від "ОПЗЖ" до Сумської обласної ради?

Що відомо про першу десятку кандидатів від "ОПЗЖ" до Сумської обласної ради?
. Суспільне Суми

Від партії "Опозиційна платформа – За життя"до Сумської обласної ради балотується 57 кандидатів. У цьому матеріалі – інформація про перших 10 кандидатів у списку цієї партії. Суспільне продовжує розповідати про кандидатів у депутати різних рівнів та на посади міських голів на місцевих виборах 25 жовтня.

Першим номером у списку партії йде Юрій Чмирь. Працює директором з економіки ТОВ "Хемікал Інвест Лімітед". Він - депутат Сумської обласної ради, суб’єкт висування - партія “Відродження”.

З 2010 року до 2013 року був головою Сумської ОДА. З грудня 2013 року до лютого 2014 року – заступником Глави Адміністрації Президента України Віктора Януковича.

З 2006 року до 2010 року – народний депутат України від Партії регіонів. Був членом Комітету Верховної Ради з питань фінансів і банківської діяльності, членом Комітету Верховної Ради з питань економічної політики.На виборах 2019 року був кандидатом в народні депутати України. Посів друге місце: з результатом 17,38%.

Наразі у Печерському районному суді м. Києва триває судовий процес щодо декларування чоловіком неправдивої інформації. У 2017 році цей суд просив дозвіл до речей і документів (телефонних розмов Юрія Чмиря у період з 20.11.2013 по 22.02.2014) у справі про розгін Євромайдану. Однак зараз немає інформації про рух справи.

Другий Олександр Стрельченко - директор Сумського обласного ліцею-інтернату спортивного профілю "Барса". У 2015 році його обрали депутатом Сумської обласної ради від партії “Опозиційний блок”.

У 2010-2013 рр. працював начальником управління з питань фізичної культури і спорту Сумської обласної держадміністрації. У 2013-2014 рр. був начальником управління молоді та спорту Сумської обласної держадміністрації.

Подавав декларацію за 2019 рік.

Третім йде Микола Войтенко - директор ТОВ "Охоронно-детективна агенція "Альфа". У 2015 році обраний депутатом Сумської обласної ради від партії "Опозиційний блок".

Має декларацію за 2019 рік.

Читайте також: Як підготуватися до місцевих виборів і не зламати собі голову. Інструкція

Четверта - Ірина Жиленко - фізична особа - підприємець. Працює помічницею-консультанткою депутата Сумської міської ради Віталія Жиленка.

П'ята - Наталія Холявка. Працює директором ТОВ “Сумбудтранс”. Також є керівником ТОВ “Кафе “Кобзар” у Сумах.

Шостий - Володимир Пилипейко. Працює директором приватного підприємства "ГРАНТ-СЕРВІС". Депутат Сумської обласної ради від партії "Опозиційний блок".

Є декларація за 2019 рік.

Сьомий - Сергій Науменко - генеральний директор ТОВ "Інвестор96". Є головою правління в Сумському регіональному центрі з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт". У 2015 році обраний депутатом до Сумської обласної ради від партії "Опозиційний блок".

Має декларацію за 2019 рік.

Восьмий - Микола Ільченко. Працює директором державного підприємства "Сумський експертно-технічний центр Держпраці". Депутат Сумської обласної ради, обраний від партії "Воля народу". У 2010 році працював головою Київського міського територіального відділення Антимонопольного комітету України. З 2010 до 2014 рр. працював заступником та першим заступником Одеського міського голови. З 2014 року помічник-консультант народного депутата України Андрія Деркача.

Дев'ята - Анастасія Ткачова. Тимчасово не працює. Є помічницею-консультанткою депутата Сумської міської ради Ігоря Перепеки, обраного від партії “Опозиційний блок”.

Десята - Євгенія Лаврик. Працює менеджеркою з реклами ТОВ "Сумипастранс".

Що відомо

  • Хто балотується від "Нашого краю" до Сумської обласної ради: перша десятка.
  • Хто балотується до Сумської обласної ради – усі списки партій.
  • Хто балотується до Сумської обласної ради від "Батьківщини".
  • На вибори до Сумської міської ради подалися 14 політичних партій, до обласної - 12. Кандидатів на пост Сумського міського голови – зареєструвалось 10 кандидатів.
  • Місцеві вибори мають відбутися 25 жовтня.
На початок