Влада Харкова вимагає контролювати масковий режим у вагонах метро

Влада Харкова вимагає контролювати масковий режим у вагонах метро

Влада Харкова вимагає контролювати масковий режим у вагонах метро
.

Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов доручив керівництву метрополітену забезпечити контроль за масковим режимом не тільки у вестибюлях і на платформах, а й у вагонах метро.

Про це йшлося 16 жовтня на засіданні міської комісії з надзвичайних ситуацій.

"Ми слідкуємо на пропуску. Це найголовніше — у вестибюлі. І черговий дивиться. Єдине, що у самому вагоні вже не можемо контролювати", — сказав директор КП "Харківський метрополітен" Вячеслав Стаматін.

"Ні, я вас прошу, щоб у самому вагоні ви також контролювали. Тому що не потрібно, щоб люди знімали маски у самому вагоні. Бо такі випадки у нас є", — сказав Терехов.

За словами заступника Харківського міського голови Євгенія Водовозова, поліція стала активніше контролювати дотримання маскового режиму у транспорті.

"Сьогодні на 20-25 маршрутах — це те, що я знаю, і в деяких місцях я їздив містом і бачив, як поліція підходить до зупинок, як заходить в салон, як пояснює людям. Поки особливого ажіотажу немає", — сказав Водовозов.

Додатково для підкріплення батальйону поліції по метрополітену направлені поліцейські з територіальних підрозділів, розповів Сергій Бірбасов, начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області.

Що відомо

  • 13 жовтня у підземці повідомили, що адаптували розклад руху поїздів у години пік під вимоги карантину

На початок