Харківська влада дозволила роботу спортклубів у червоній зоні COVID

Харківська влада дозволила роботу спортклубів у червоній зоні COVID

Харківська влада дозволила роботу спортклубів у червоній зоні COVID
. Суспільне Харків

У Харкові не обмежуватимуть роботу спортивних закладів та фітнес-центрів попри віднесення міста до червоної зони з 19 жовтня.

Про це на засіданні Харківської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заявив перший заступник мера Харкова Ігор Терехов, повідомляє кореспондент Суспільного.

"Ми зобов'язані сьогодні дуже чітко і виважено підійти до системи в тому числі спортклубів, тому що це малий бізнес. Він ще не оправився після тих карантинних заходів, і малий, і середній бізнес... За умови того, що будуть дотримуватися заходів безпеки, соціальна дистанція, масковий режим, забезпечення дезінфекційними засобами, вони продовжують працювати, оскільки це не наказано ніякими нормативно-правовими документами, які прийняла комісія державна", — сказав Терехов.

Комісія ухвалила з 19 жовтня закрити кінотеатри, розважальні заклади, обмежується надання соціальних та реабілітаційних послуг, окрім тих, що надаються на дому.

Що відомо

  • З 19 жовтня міста Харків та Люботин, а також Богодухівський, Лозівський, Первомайський райони Харківщини переходять до червоної зони СOVID-19. Решта районів — у помаранчевій зоні.
  • Голова Харківської ОДА Олексій Кучер заявив, що з 19 жовтня в регіоні мають закритися "всі культурні та спортивні заклади", заклади харчування, розважальні центри мають працювати до 20:00.
На початок