Школи Чугуєва йдуть на двотижневі канікули з 15 жовтня

Школи Чугуєва йдуть на двотижневі канікули з 15 жовтня

Школи Чугуєва йдуть на двотижневі канікули з 15 жовтня
.

З 15 до 30 жовтня дев'ять шкіл Чугуєва на Харківщині йдуть на канікули. Відповідне рішення ухвалили у міському департаменті освіти.

Про це Суспільному повідомила заступниця Чугуївського міського голови Тетяна Віннік:

"З 15 жовтня по 30 ми йдемо на канікули довгострокові. Дев'ять закладів — середня школа. Дитсадки будуть працювати, але там дуже малі групи".

Позашкільні дитячі гуртки та секції працюватимуть.

Віннік говорить, за весь час пандемії у Чугуєві на COVID перехворіли дев’ятеро дітей, зараз хворіють п’ятеро. Ще 22 дитини нині чекають на результати тестувань. Серед освітян коронавірусом перехворіли 18 людей, семеро з них — ще на лікарняному.

Більше про ситуацію з поширенням коронавірусу у Чугуївському районі слухайте у подкасті "Українського радіо Харків".

Що відомо

  • 12 жовтня державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендувала школам України піти на канікули з 15 жовтня, а професійним і вищим навчальним закладам – перейти на дистанційне навчання.
  • Школи Куп'янська на Харківщині пішли на канікули з 12 жовтня.
  • Три ліцеї та дитячий садок Малинівської ОТГ перейшли на дистанційне навчання з 12 жовтня через випадки коронавірусу серед персоналу, одна вчителька померла.
  • Харківські школи продовжуватимуть навчання та не підуть на дострокові канікули, поки не надійде відповідного наказу від Міністерства освіти України, повідомила директорка міського департаменту Ольга Деменко.
  • У Харкові планують страхувати медиків та вчителів на випадок COVID за рахунок бюджету міста
На початок