Бійці 100 бригади з Волині ліквідували командира роти армії РФ

Бійці 100 бригади з Волині ліквідували командира роти армії РФ

Під час боїв на сході України підрозділи 100 окремої бригади з Волині ліквідували командира роти російської армії.

Як повідомили на сторінці бригади у соцмережах, бійці поцілили з допомогою FPV-дрона у бронеавтомобіль "Тигр", де були російські військові.

За даними пресслужби бригади, після влучання дрона російські армійці дістали з палаючої бронемашини пораненого командира роти. Про його смерть українські військові згодом дізналися з перехоплених розмов.

Що відомо про участь ТРО Волині в боях на сході

У квітні 2023 бійців 100-ї бригади ТРО Волині передислокували для виконання бойових завдань на сході. Українсько-білоруський кордон нині під охороною інших бригад.

Після передислокації волиняни брали участь у боях на Бахмутському, Куп’янському та Лиманському напрямках.

З весни військові бригади неодноразово звітували про успіхи на передовій і знищення російського озброєння, техніки та особового складу. У червні бригада відзначила на передовій п'яту річницю від дня створення.

У вересні 2023-го тероборонівці з допомогою дрона знищили бліндаж російських військових. У знищеному бліндажі був особовий склад однієї з бригад РФ. У грудні минулого року за три дні боїв на Луганщині бійці тероборони відбили одразу декілька спроб російських військ штурмувати позиції ТРО у Серебрянському лісі. У січні 2024-го ТРО ліквідувала 27 російських військових.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок