Сінгапур запроваджує морські круїзи "в нікуди" на тлі пандемії

Сінгапур запроваджує морські круїзи "в нікуди" на тлі пандемії

Сінгапур запроваджує морські круїзи "в нікуди" на тлі пандемії
. travelonline.com

Влада Сінгапуру оголосила, що з листопада 2020 року запровадить морські круїзи без відвідування будь-яких портів на тлі пандемії COVID-19.

Як повідомляє CNN, Національне управління з туризму Сінгапуру вже уклало партнерські відносини з двома круїзними лініями. Першими лайнерами, які підуть "в нікуди", обрали World Dream компанії Genting Cruise Lines та Quantum of the Seas від Royal Caribbean International.

Задля дотримання карантинних правил обидва судна відправлятимуться та повертатимуться в одне й те ж місце, не відвідуючи протягом круїзу жодних інших портів. При цьому завантаженість лайнерів не перевищуватиме 50%, а подорожувати ними зможуть лише громадяни Сінгапуру.

"Цей проєкт – важлива можливість для круїзних операторів наново винайти круїз, щоб повернути довіру пасажирів", – заявив генеральний директор Сінгапурської ради з туризму Кейт Тан.

Також на лайнерах слідкуватимуть за дотриманням санітарних правил, а пасажирів перед посадкою зобов’яжуть показати негативний тест на COVID-19. Кораблем постійно циркулюватиме свіже повітря, а пасажирам доведеться носити медичні маски за межами своїх кают.

Перший такий круїз World Dream розпочнеться 6 листопада, а Quantum of the Seas відправиться у подорож у грудні. Ціни на білети поки що невідомі.

Що відомо

  • У вересні авіакомпанія Qantas анонсувала запуск 7-годинного кругового рейсу над визначними місцями Австралії, який повертатиметься до аеропорту вильоту без проміжної посадки.
  • Тайванська авіакомпанія StarLux Airlines запустила рейси "в нікуди", які сідають у місці вильоту після тригодинної прогулянки.
  • У Японії посадили літак через скандал з пасажиром без маски.

На початок