На розі вулиць у Дніпрі вантажівка збила дитину

На розі вулиць у Дніпрі вантажівка збила дитину

У Дніпрі, на перехресті вулиць Байкальської та Петра Калнишевського, 7 жовтня на хлопчика наїхав КамАЗ. Про це повідомила речниця Дніпровського відділу поліції Аліна Стадник.

За її словами, хлопчик переходив дорогу на червоне світло світлофора.

«За даним фактом слідчі Дніпровського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту. Триває слідство», – зазначила речниця поліції.

Водієві загрожує штраф з виправними роботами або ув’язнення до трьох років.

Хлопчика з тілесними ушкодженнями доправили до обласної дитячої лікарні за годину після аварії. За словами завідувача реанімаційного відділення закладу Сергія Єгорова, до них він потрапив у тяжкому стані, зараз його життю нічого не загрожує.

«На жаль, на сьогодні коментувати стан дитини я не можу, батьки категорично проти цього. Що я можу сказати? Стан хлопчика стабільний, загрози життю немає, шанси повністю вилікуватись є», – повідомив лікар.

Що відомо

  • Дніпропетровська область очолює перелік областей з найбільшою кількістю ДТП із травмованими: 780 постраждалих за перше півріччя 2020 року. Така інформація оприлюднена сервісом моніторингу “Опендатабот”.
  • Для порівняння: у Київській області, як вказано, зареєстрували 751 аварію з постраждалими.
  • Найменше дорожньо-транспортних пригод із постраждалими у Луганській (96), Чернівецькій (152) та Тернопільській (180) областях.

Читайте також

  • На Прикарпатті у ДТП травмувалася дитина
  • Вибігла на дорогу: на Рівненщині легковик збив дитину
На початок