Водій маршрутки хотів поцупити цеглу з будівництва церкви на Сумщині - поліція

Водій маршрутки хотів поцупити цеглу з будівництва церкви на Сумщині - поліція

Водій маршрутки хотів поцупити цеглу з будівництва церкви на Сумщині - поліція
. Pixabay: anncapictures

У Шостці, що на Сумщині, водія маршрутки спіймали на крадіжці цегли, з якої мали зводити церкву. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Сумщини.

За версією слідства, водій маршрутки заїхав після зміни на прихрамовий будівельний майданчик та спробував викрасти звідти цеглу. Дії чоловіка помітили пережожі та подзвонили у поліцію.

Поліціянти дісталися місця в той момент, коли 50-річний чоловік завантажував цеглу до салону громадського транспорту. У поліції повідомили, що чоловіка затримали, а маршрутку відправили на сцецмайданчик.

Чоловік розповів поліціянтам, що планував відвезти будматеріали додому та використати у господарстві, адже мешкає у приватному будинку.

Відносно чоловіка відкрили кримінальне провадження за статтями "Замах на злочин" та "Крадіжка".

Якщо вину чоловіка доведуть, він сплатить штраф від 1 до 3 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або повинен буде відпрацювати на громадських чи виправних роботах. Також санкція може передбачати арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років. Остаточне покарання йому визначить суд.

Суспільне не має коментарів затриманого чоловіка, але готове опублікувати його позицію щодо інциденту.

Що відомо

  • У Тернополі затримали раніше судимого 41-річного тернополянина, який намагався пограбувати підвальне приміщення у під’їзді багатоповерхівки.
  • У Харкові пасажир поцупив виручку у водія маршрутки.
На початок